KitchenAid invites you to cultivate your cooking passion at its selected cooking schools partners where local chefs, specialists or Michelin starred chefs conduct different types of classes to help you fully unleash your love for cuisine.
You will be able to use KitchenAid appliances to get hands-on experience in a wide range of cooking techniques and styles that allow you to prepare creative and super delicious recipes that are easy to re-produce at home to delight your family and friends!
Do not hesitate to contact the KitchenAid Cooking School Partner closest to you in order to treat yourself to a moment très gourmand.
Chef: Enrico Cerea
http://www.davittorio.com/ info@davittorio.com
via Cantalupa 17
Brusaporto (BG)
Chef: Nicola Portinari
http://www.lapeca.it/ info@lapeca.it
via Alberto Giovannelli 2
Lonigo (VI)
Chef: Emanuele Scarello
http://www.agliamici.it/ info@agliamici.it
via Liguria 250
Godia (UD)
Chef: Alberto Faccani
http://www.magnoliaristorante.it/portal/Default.aspx info@magnoliaristorante.it
viale Trento 31
Cesenatico (FC)
Titolare: Luca Collami
http://ristorantecaposantachiara.com/ info@ristorantecaposantachiara.com
via Al Capo di Santa Chiara, 69
Genova
Chef: Ciccio Sultano
http://www.cicciosultano.it/ info@ristoranteduomo.it
via Bocchieri, 31
Ragusa Ibla
Chef: Pietro D'Agostino
http://www.pietrodagostino.it/ info@pietrodagostino.it
via Nazionale, 177
Taormina, loc. Spisone (ME)
Chef: Marco Parizzi
http://www.ristoranteparizzi.it/ info@ristoranteparizzi.it
strada della Repubblica, 71
Parma
Chef: Maria Cicorella
http://www.ristorantepasha.com info@ristorantepasha.com
via Morgantini 2
Conversano (BA)
Chef: Pino Cuttaia
http://www.ristorantelamadia.it/ info@ristorantelamadia.it
corso F. Re Capriata, 22
Licata (AG)
Chef: Matia Barciulli
http://www.osteriadipassignano.com/ info@osteriadipassignano.com
via Passignano, 33
Tavernelle Val di Pesa (FI)
Loc. Badia a Passignano
Chef: Paolo Barrale
http://www.feudi.it/marenna/ info@feudi.it
località Cerza Grossa
Sorbo Serpico (AV)
Chef: Lucio Pompili
http://www.symposium4stagioni.it lucio@symposium4stagioni.it
via Mombarroccese
Cartoceto (PU)
Chef: Daniele Usai
http://www.ristoranteiltino.com/ info@ristoranteiltino.com
via dei Lucilii, 17/19
Lido di Ostia (RM)
Chef: Ugo Alciati
http://www.guidoristorante.it/ info@guidoristorante.it
Tenuta di Fontanafredda
Via Alba, 15
Serralunga D'Alba (CN)
Chef: Nicola Batavia
http://www.nicolabatavia.it nicolabatavia@gmail.com
via Vincenzo Monti, 16/A
Torino
Chef: Eleonora Baragatti
c/o Fattoria di Legoli
Via di mezzo 86
Peccioli (PI)
Titolare: Riccardo Dary
http://www.pepeverde.it/ info@pepeverde.it
via Quattro Novembre 157
(Palazzo Englefield - UPTER)
Roma
Chef: Cristina Blasi e Gabriella Mari F
http://www.cordonbleu-it.com/ info@cordonbleu-it.com
via Giusti 7
Firenze
Titolare: Silvana Bartoli
http://www.ilmestoloelaramina.com/
via M. Gorki 6
Bologna
Titolare: Maria Barbato
http://www.teatro7.com/ info@teatro7.com
via Thaon de Revel 7
Milano
Scuola di cucina IFSE
http://www.ifse.it marketing@ifse-world.com
via Alfieri 6
Torino
Vous devez vous connecter pour ajouter des produits à votre liste d’envies.
Connexion